Voor het eerst in het 30-jarig bestaan van het Internationaal Klompenmuseum is het in november en december in het weekeind open. Het laatste weekeind is 18 en 19 december 2021. In deze weekenden is het Klompenmuseum open van 14.00 – 17.00 uur. Daarnaast is het Klompenmuseum open van dinsdagmiddag tot en met zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur.

Oktobermaand

Feest in het museum
Het Klompenmuseum was in 2020 jarig en daarom is er een feestelijke tentoonstelling. Welke klomp in de expositie kies jij voor het feest? Natuurlijk zie je in het museum hoe een klomp gemaakt wordt. Kinderen krijgen na het bezoek een knutselpakketje mee naar huis.

Datum en tijd:
De hele herfstvakantie (van 16 t/m 24 oktober) mogen kinderen gratis het Klompenmuseum bezoeken.

Klompenmaker aanwezig
Op zaterdag 16 oktober en zondag 24 oktober is klompenmaker Lute van de Bult uit Beilen aanwezig om te demonstreren hoe klompen met de hand gemaakt worden. De aanwezigheid van Lute van de Bult is mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Drenthe.

Leeftijd:
4-12 - gratis

Kosten:
Volwassenen betalen € 5,- p.p.

Internationaal Klompenmuseum
Wolfhorn 1a