Bekijk de documentaire van MuseumTV over het Internationaal Klompenmuseum

De dames en heren van MuseumTV hebben een fantastische minidocumentaire gemaakt over het Internationaal Klompenmuseum. In de documentaire komt een aantal van onze vrijwilligers aan het woord, krijg je veel te horen over klompen en krijg je een goed beeld van onze enorme verzameling klompen en ander houten schoeisel, te zien in zowel onze wisselende expositie als in het klompendepot.

De documentaire is hieronder te zien.

• Klompenmuseum MuseumTV