Nederlands: Vanaf 18 juli is het Internationaal Klompenmuseum, alleen op zaterdag en zondag, weer voorzichtig open. Koop hier een ticket en reserveer een tijdslot.
Kom met maximaal 4 personen en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Volg de route die wordt aangegeven.
Lezingen op locatie kunnen weer geboekt worden! Bekijk hiervoor de Bezoekenpagina

Oktobermaand Kindermaand
Helaas doet het Klompenmuseum, door corona, dit jaar NIET mee met Oktobermaand Kindermaand.

Bekijk de documentaire van MuseumTV over het Internationaal Klompenmuseum

De dames en heren van MuseumTV hebben een fantastische minidocumentaire gemaakt over het Internationaal Klompenmuseum. In de documentaire komt een aantal van onze vrijwilligers aan het woord, krijg je veel te horen over klompen en krijg je een goed beeld van onze enorme verzameling klompen en ander houten schoeisel, te zien in zowel onze wisselende expositie als in het klompendepot.

De documentaire is hieronder te zien.

• Klompenmuseum MuseumTV