Het Internationaal Klompenmuseum is vanaf 11 juni weer geopend voor bezoekers.

Het Klompenmuseum is open van dinsdagmiddag tot en met zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur.

Kinder/Vrouwen(?)klompen, Frankrijk, Midden 20e eeuw

Tripklompen, 3/4 bedekt met brede leren wreefband met kussen. Opgaande neus die in punt boven de kap uitsteekt. Versiering van rits-/snijwerk op de kap van halve bloem met lijnen links en rechts daarvan en grote lijn erboven. Bij de neus aar en accolade en een lijn langs de zool. Halfhoge hak die hoog omhoog loopt naar een bolle hiel. Etiket: "Fabrique de Galoches en tous genres" en afbeelding vuurtoren+schip en "Qualité Supérieure Imp. Chantreau &Co Nantes". Bordeauxrood, bruin, lichtbruin, blank.

Breedte: 9.5
Hoogte: 9.5
Objectnummer: MU 318 A+B
Materiaal: Beukenhout, Leer, IJzer
Productieperiode: Midden 20e eeuw
Inscripties: Etiket: "Fabrique de Galoches en tous genres" en afbeelding vuurtoren+schip en "Qualité Supérieure Imp. Chantreau &Co Nantes".
AltAlt