Voor het eerst in het 30-jarig bestaan van het Internationaal Klompenmuseum is het in november en december in het weekeind open. Het laatste weekeind is 18 en 19 december 2021. In deze weekenden is het Klompenmuseum open van 14.00 – 17.00 uur. Daarnaast is het Klompenmuseum open van dinsdagmiddag tot en met zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur.

Kinderklompen, Nederland, Gelderland, Begin 21e eeuw

Kapklompen met opgaande stompe neus, op de kap iets verhoogd met gebogen lijn. Lage hak. Geel geverfd met schoenimitatie door dunne zwarte lijntjes, in het midden 2 blauwe lijnen, binnen een rode kromme lijn, buiten 4 rode punten met 2 zwarte streepjes ernaast. 3 lijntjes achter de neus. Stempel - Wilgenhout, Ten Hagen Winterswijk. Geel, zwart, rood, blauw, blank.

Lengte: 19.5
Breedte: 8.5