Nederlands: Vanaf 18 juli is het Internationaal Klompenmuseum, alleen op zaterdag en zondag, weer voorzichtig open. Koop hier een ticket en reserveer een tijdslot.
Kom met maximaal 4 personen en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Volg de route die wordt aangegeven.
Lezingen op locatie kunnen weer geboekt worden! Bekijk hiervoor de Bezoekenpagina

Oktobermaand Kindermaand
Helaas doet het Klompenmuseum, door corona, dit jaar NIET mee met Oktobermaand Kindermaand.

Feestklompen, België, Vlaanderen, Midden 20e eeuw

Feestklompen, België. Apart model klomp, tripmodel met brede wreef toelopend op kleine spitse neus, lage hak, ruw, niet afgewerkte buitenzijde. Kleur: Blank.

Bongers wilde deze weggooien, maar hoorde dat het toch een bestaand model was wat in een bepaalde streek bij carnaval wordt gedragen.

Lengte: 22.5
Objectnummer: BO 092 A+B