Nederlands: Vanaf 18 juli is het Internationaal Klompenmuseum, alleen op zaterdag en zondag, weer voorzichtig open. Koop hier een ticket en reserveer een tijdslot.
Kom met maximaal 4 personen en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Volg de route die wordt aangegeven.
Lezingen op locatie kunnen weer geboekt worden! Bekijk hiervoor de Bezoekenpagina

Oktobermaand Kindermaand
Helaas doet het Klompenmuseum, door corona, dit jaar NIET mee met Oktobermaand Kindermaand.

Feestklompen, België, Begin 20e eeuw

Feest/Gelegenheidsklompen (herenklompen, carnavalsklompen). Halfbedekt. Wreefband als riem met leren stuk dichtbij been. Leren riem ook over kap. Neus samenkomend in smalle, iets opgaande punt/neus. Strik van witte stof en goudkleurig strikje in midden van rozet. Leren beschermrondje achter hiel.

Conditie: Redelijk
Techniek: Geen bewerking