Wird geladen ...

Voor het eerst in het 30-jarig bestaan van het Internationaal Klompenmuseum is het in november en december alleen in het weekeind nog open. Het laatste weekeind is 18 en 19 december 2021. In deze weekenden is het Klompenmuseum open van 14.00 – 17.00 uur.

Damesklompen, Duitsland, Begin 21e eeuw

Tripklompen met opgaande en spits toelopende neus, vlak op de kap. 3/4 bedekt. Brede wreefband van (kunst)leer met textielband erover en ribfluwelen kussen eronder, daarover heen een leren huid met wit en zwart haar, vastgezet met nikkelen nagels. Lage hak. Sticker in de klomp: "W.U. Qualitätsholzschuhe. Gr. 38.". Blank, zwart, wit, bruin, blauw, rood.

Gekregen via een tentoonstelling in de U.S.A. (zie info map - geg. website). Onder klomp B: 2% clara ingebrand, onder A: softwoodenshoes.com ingebrand.

Zie MU 361 A+B en MU 363 A+B.

Hoogte: 10.5
Objectnummer: MU 362 A+B
Techniek: Geen bewerking
Productieperiode: --
Productieplaats: Duitsland, Nederland
Productie opmerkingen: Irma deed de decoratie.
Inscripties: Sticker in de klomp: "W.U. Qualitätsholzschuhe. Gr. 38.".
AltAlt