Wird geladen ...

Nederlands: Vanaf 18 juli is het Internationaal Klompenmuseum, alleen op zaterdag en zondag, weer voorzichtig open. Koop hier een ticket en reserveer een tijdslot.
Kom met maximaal 4 personen en desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Volg de route die wordt aangegeven.
Lezingen op locatie kunnen weer geboekt worden! Bekijk hiervoor de Bezoekenpagina

Oktobermaand Kindermaand
Helaas doet het Klompenmuseum, door corona, dit jaar NIET mee met Oktobermaand Kindermaand.

Nachrichtenübersicht

Zweimal im Jahr veröffentlicht das Internationaal Klompenmuseum den Newsletter "Museumsnachrichten". Die Museumsnachrichten enthalten immer eine Fülle von Informationen und sind sehr informativ und unterhaltsam. Die Freunde/Spender des Museums erhalten zuerst dem Newsletter. Alle Editionen von Museumsnachrichten sind hier zu lesen. Die anderen Nachrichten finden Sie hierunter.

06 November 2018
Bertus van den Hof geht durch das Depot, in dem tausende von Holzschuhen gelagert sind, und gibt uns einen Einblick!